Címkék

FlatOut Ultimate Carnage


Platform: XBOX360

Játék típusa:
Képformátum: ISO
Év: 2007

A koncepció ötvözi versenyzés összeomlik a videojátékok nem új, de a siker játékok, mint a Destruction Derby, Carmageddon, és a Burnout sorozat felett év azt jelzi, hogy a pusztítás iránti étvággyal még nem jóllakott. A tavalyi FlatOut 2 volt egy jó mellett a lista, és most, hogy a next-gen változata a játék a végéhez közeledik, van egy pillantást, hogyan jön együtt.

A fő szerve a tartalom FlatOut: Ultimate Carnage alapvetően ugyanaz, mint a FlatOut 2, bár úgy néz ki, egy kicsit más. Ugrik az egyik több mint 40 különböző autókat, majd próbálja versenyeket nyerni.

Nem csak azzal, hogy a leggyorsabb a pályán, de a hatalmas akár az ellenzék is. Te is jutalmazták a vezetés a szélén, és kap egy lökést bónuszt teljesítmény diák és egyéb kockázatos manővereket. Azonban bárki, aki játszott a régi játék továbbra is találni bőven, hogy az új ezúttal némi fantasztikus látvány, egy pár új járművek, és a számos új játékmód is. Jelenleg 12 autó minden versenyen, egyenként körülbelül 25.000 sokszög, valamint 40 különböző deformálódó panelek, amelyek lerontják az egész minden faj, ahogy ütköznek tárgyak vagy más autók. A hatás úgy érzi, sokkal dinamikusabb, mint az előző játék, és bár akkor nem befejezni a versenyt, ha az autó teljesen megsemmisült, az út lesz elég a dobogó előtt, ami történik.